Ota koppi!

Ja mehän otimme! Floudilaisia, me ollaan nyt niitä! Kävi nimittäin niin, että Osuuskunta Floudissa aloittaa näinä päivinä uudet jäsenet. Allekirjoittanut ja 17 muuta vähintäänkin yhtä innokasta, kunnianhimoista ja osaavaa uutta tekijää. Kymmenen komeaa miestä ja kahdeksan hurmaavaa neitoa, ikähaitarilla 19-31, valmiina käärimään hihansa tositoimiin. Mutta ei, toisin kuin edeltävästä kuvauksesta voisi päätellä, me emme ole seuralaispalveluja tarjoava osuuskunta, vaan jotain aivan muuta. Sen oli vain tarkoitus herättää mielenkiinto tätä hyvin erilaisista, loistavista persoonista koostuvaa tiimiämme kohtaan.

Ilmassa on ollut suurta urheilujuhlan tuntua ja odottavaa sähköisyyttä. Olemme saavuttaneet komean virstanpylvään opinnoissa ja päässeet vihdoin vaiheeseen, jossa pääsemme toteuttamaan itseämme ja tekemään juuri sitä mikä meitä kiinnostaa, missä kukin olemme parhaimmillamme ja missä haluamme kehittyä. Päässeet vaiheeseen, jonka vuoksi olemme rastittaneet juuri tämän opintolinjan liiketaloudenopintoihin hakiessamme. Kuluneen syksyn ja kevään aikana olemme saaneet tehdä mielenkiintoisia projekteja, päässeet tarjoamaan upeille yrityksille innovointimme hedelmiä ja kylvämään siemenet omiin tuleviin isompiin projekteihin. Kaikki tämä on opettanut meitä paljon ja antanut avaimia siihen, mitä nyt lähdemme tekemään.

Kuluneen kevään aikana on ympärillämme koulussa ollut valtavasti hyvää ”pöhinää”. Nyt voinkin ylpeänä napata tuon paljon käytetyn sanan omaan sanavarastooni ja kertoa, että Osuuskunta Floudissa pöhisee isosti hyväntekeväisyyttä vielä tänä keväänä. Saimme nimittäin muutama viikko sitten kevään viimeisten projektien otsikoksi hyväntekeväisyyden. Käyttämällä meille annettuja innovointityökaluja, saimme tiimissämme aikaan valtavasti loistavia ideoita hyväntekeväisyystyöhön. Rajallisen ajan vuoksi päätyi toteutukseen kolme, omasta mielestäni loistavaa ideaa! Muut ajatukset laitoimme Floudin salaiseen ideahautomoon, josta ne toivottavasti nostetaan myöhemmin esiin, vaikka sitten vastapainoksi tuoreiden tiimiyrittäjien lennokkaille ja kunnianhimoisille liikesuunnitelmille. Yksi tärkeimpiä havaintoja tähänastisesta projektityöskentelystä onkin se, miten projektin onnistuminen ja sen kohteelleen tuoma hyvä, vaikuttaa tekijän mieleen kuin tuo ulkona hehkuva kevätaurinko. Se olkoonkin yksi tärkeimmistä meidän yhteistä osuuskuntaamme Floudia eteenpäin vievistä ajatuksista!

– Emmi Vahtera Osuuskunta Floudi

Arkistot
RSS SSS.fi uutisia