BA-Experience

Salon BisnesAkatemian promotiimi sai toimeksiannon järjestää Salon kampuksen vuorolla olevan yhteistreenitapahtuman Salon ja Turun opiskelijoiden välillä. Yhteistreenit järjestetään vuorotellen Salon ja Turun osuuskuntien välillä. Promotiimi keräsi lisäksi Salon jokaisesta osuuskunnasta lisävahvistuksia tapahtuman järjestämiseen.

Maria Havia luennoimassa.

Projektitiimi alkoi suunnittelemaan päivää. Aiheeksi valikoitui IoT eli Internet of Things. Tapahtumaan aiheesta tuli puhumaan Maria Havia. Toivotimme koulumme vaihto-opiskelijat tapahtumaan tervetulleiksi sekä Turun International Business ryhmän, jonka myötä tapahtuma suunniteltiin alusta loppuun englanniksi.

Tapahtumaan oli pyydetty paikalle Salon Yrityssalosta paikallisia startup-yrittäjiä. Paikalle saapuivat Gavon, Prodga ja Rightspot. Lisäksi paikalle saatiin myös McDonalds. He olivat suunnitelleet valmiiksi eri toimeksiantoja ongelmistaan, joihin kaipasivat apua opiskelijoilta. Opiskelijat jaettiin sekalaisiin ryhmiin ideoimaan ratkaisuja toimeksiantajille, jotka he päivän päätteeksi esittivät toimeksiantajille. Toimeksiantajat valitsivat parhaat esitykset, jonka jälkeen voittajaryhmät esittivät aikaansaannoksensa vielä kaikille osallistujille.

Päivän alussa jokainen osuuskunta esitti muille yhden mieleenpainuvimmista projekteistaan. Päivän myötä jotkut osuuskunnat saivat pitempiaikaisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa tekevät nyt yhteistyössä projekteja.

Tiina Nordström
Osuuskunta Swango

Arkistot
RSS SSS.fi uutisia