Pikajuoksua lukion ja vanhainkodin välillä

Löysin uuden hyvän paikan lyhyille juoksuvedoille Salossa. Lukiolta Kukonkallion vanhainkodille johtavan pyörätien varrella valopylväät sijaitsevat 40 metrin välein. Niinpä esimerkiksi 200 metrin vetoja on helppo tehdä. Väylä on vieläpä varsin tasainen.

Suoralla on 13 valopylvästä, joten 200 metrin vedon päätteeksi on sopivasti 320 metriä palautukseen. Maanantaina kymmenen vetoa riitti hyvin saamaan kunnon hien pintaan. Ajatuksena oli hankkia näin peruskuntokauden keskellä vähän väljyyttä juoksuvauhteihin ja jalostaa punttisalilla hankittua voimaa juoksuun.

Helmikuussa suunnitelmissa on satsata edelleen peruskestävyyteen ja lihaskuntoon. Vauhtikestävyyttä aion hioa muutamalla kiihtyvällä tai tasavauhtisella reippaalla lenkillä.

Hiihtämään ehdin tasan kerran ennen vesisateita. Mahtoivatkohan hiihtokelit loppua tähän koko talvelta, vai vieläkö vesisateiden jälkeen lunta tulee riittävästi latujen tekemiseen?

Arkistot
RSS SSS.fi uutisia