Tiimikaveria ei jätetä

kuva

Etualalla Kati Rantanen ja takana Alina Jalonen

On sanonta, että hädässä ystävä tunnetaan. Ystävyyden ja tiimin merkitys on korostunut osuuskunta Imperian markkinointisuunnitelmaa tehdessä. Imperian markkinointitiimi on ahertanut osuuskunnan markkinointisuunnitelman parissa loppusyksystä asti hioen siitä täydellisen timanttista dokumenttia. Markkinointisuunnitelma toimii osuuskunta Imperian kaiken markkinoinnin tukipilarina ja antaa noudatettavat suuntaviivat tulevaisuuteen. Luomisen tuska on tuntunut välillä ylitsepääsemättömältä. Tehtävä tuntui naurettavan helpolta syksyllä, mutta kirjoittamisen edetessä on huomattu, että riittävän konkreettisen ja selkeän kuvan saamiseksi on turvauduttava koko osuuskunnan apuun. Tiimiyrittäjyyshän perustuu yhdessä tekemiseen ja muiden auttamiseen, kun apua eniten tarvitaan.

Tiimiyrittäjien yhteinen taival alkoi viime syksynä. On turha väittää, että toiminnan aloittaminen olisi ollut helppoa. Syksyn aikana tiimiyrittäjät ovat nivoutuneet tiukasti yhteen ja sitoutuneet toimimaan osuuskunnan yhteisten arvojen mukaan. Markkinointitiimi toimii hyvin yhteen, mutta on ollut hienoa huomata, että koko osuuskunta on osoittanut kiinnostuksensa osuuskunnan markkinointia kohtaan. Osuuskuntalaisten antama palaute ja ideat ovat osoittautuneet kultaakin kalliimmiksi.

Täydellisyyttä hipova markkinointisuunnitelma on tiiviin tiimityön tulos, josta jokainen osuuskunnan jäsen voi olla ylpeä. Seuraavalla kerralla tiedetään, että laajojen dokumenttien laatiminen ei ole niin tuskaisaa ja tiimityön merkitys tulee korostumaan entisestään.

Yhteinen matka on alkanut. Se on vielä kesken, mutta se tehdään yhdessä.

 

Osuuskunta Imperia Group

Alina Jalonen

Markkinointivastaava

Kati Rantanen

Henkilöstövastaava

Arkistot
RSS SSS.fi uutisia